Hirdetés

Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    válasz Memphis79 #27702 üzenetére

    Nálam is előjött a BF3.exe leálllása, játék pillanat alatti bezáródása. Pedig tűzfalon is engedélyezve van minden, feljebb is van húzva a virtuális memória mértéke stb. Nekem is hasonló konfigom van, mint neked, tehát 4 magos CPU, 4GB RAM, 1GB-os VGA.
    A problémát úgy sikerült orvosolnom, hogy miután elkezd csatlakozni a kiválasztott szerverhez a játék, és megjelenik az ikonja a tálcán, bezárom a böngészőt. Ezzel további 1-200MB-tal több áll a játék rendelkezésére, és faxán elindul. Ha nem zárnám be böngészőt, mikor majdnem betölti a pályát a játék, durr, hibát észlel 'oszt csókolom.

    Próbáld ki te is, hátha müxik.

    Ennél a játéknál nem hülyeség a 2GB-os fedélzeti memóriával megtámogatott VGA.

    -----

    Más: A patch óta örülök annak, hogy végre van várólista, mint BC2-nél. Nem kell a kedvenc szeróra fél óráig kattingatni, hogy mikor lesz már szabad hely :) .
    Az meg a játék egyik frankó része, hogy pályabetöltéskor nem azzal szembesülök, hogy az ellentől páran már régen támadják a bázist, vagy húzzák be a zászlókat. Fél perc az újabb körig, fél perc a körkezdésig. Ez így korrekt. "SSD-Miskák" nem futkoznak 1 perc előnnyel a pályán :).

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Aktív témák