Hirdetés

Aktív témák

  • whiteman0524

    aktív tag

    válasz keIdor #28016 üzenetére

    Ezzel én is így vagyok. De most meg főleg "nem érdemes" a memórián spórolgatni. Nem tudom hogy láttatok-e mostanság árakat de egy 8GB-s 1600Mhz-es kit kábé 12 ezer körül mozog, ami marhára megéri. Én az én 8GB-omat a nyáron vettem kábé 21-ért abban a tudatban hogy akkor is nagyon jó üzletet csináltam (azt hittem nem nagyon fog már lejjebb menni az ár). És amúgy meg tényleg. A 4GB az elég, én se mondom hogy kevés, de egy BF3 Ultra beállításokkal már lehet hogy kimaxolja, szóval nem hülyeség még akkor sem ha nem munkára veszi az ember hanem mondjuk játszani.

    A másik dolog amivel érvelni szoktam a több memó mellett az az egyszerre futtatható alkalmazások száma. Jó mondjuk ez nem mindenkinek szempont, de én például szeretem hogy ha meg van nyitva mondjuk 8-10 alkalmazásom (képszerkesztő + MSN + Skype + egy-két böngésző + stb...) és mondjuk játszani is szeretnék, akkor nem kell bezárni őket, hanem lazán elfér akár még egy BF3 is a memóban. Nos 4GB rammal ezt nem nagyon lehet eljátszani amennyiben a több mint a fele memót lefoglalják egyéb nyitott alkalmazások.

    Szóval egyáltalán nem hülyeség, és fölösleges dolog még egy átlag felhasználónak sem az a plusz 4GB, pláne annak a tekintetében amennyibe ez mostanság kerül neki. :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák