Hirdetés

Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz #21346560 #28294 üzenetére

    Jó,hát alapesetben a páncéltörőből is elég egy...meghát az is vicc,hogy a jeep már 50%-osan nem megy sehová,a tankkal meg még jóval kevesebbel is lehet menni.
    Tankra az kellene,hogy oldalt lánctalpra álljon meg RÖGTÖN a drága.Szemből persze ne legyen papírvékony,stb.Lehetnének a páncéltörő cuccok sokkal erősebbek,de sokkal lassabbak,reálisabb lenne,a valódi életben se hiszem,hogy 5mp alatt megint tűzkész a cucc,meg persze az is vicc,hogy viszel a zsákban 3 pótrakétát..úgy tudom,nem igazán könnyű a cuccos a valóságban.Vagy legyen csiga,és erős,ha már több van,vagy legyen mindössze 1db,de az oldalról nyomja a disabledet minimum...meg is gondolnák az emberek,mire lövik el,nem a gyalogságra menne a dolog.
    Az AA-s cuccoknak meg egyszerűen limitálni kéne a lenézés szintjét,vicces,hogy emberekre mennyire lehet vadászni velük,a canal-on az anyahajó AA-gunjával még a pontoknál is irtják az ellent.
    Feleslegesek is lettek tulképp a rögzített,bázison levő nagy AA gunok a játékban,mert elvileg úgyis tilos baserape-elni,aki meg helivel,jettel spawnkillezni megy,az megintcsak a féreg kategória.Inkább ki kellett volna tenni ezeket a mapra,üljön be,aki arra jár,persze a rögzítettség minden hártányával(kikapja simán valaki,ha olyan kedve van),de akkor legalább lett volna páncélozott rögzített fegyó.
    Mert ugye ebből kimaradt a páncélos gépágyú,ami volt a BC2-ben,gyakorlatilag öngyilkosság rögzített cuccos mögé beállni,arra jó,hogy az embert szépen kiszedje egy csipa,vagy akár a tank gunnere 1mp alatt.
    És még a rakéta is mint a csiga,irtólassú reload,nem is elég 1 egy tankba,légi cucc ellen mg semmi ez a lassú,irányítható rakéta.Mégha saját szemszögből lehetne vezetni...az poén lenne :) Nem tudom,SOFLAM-al célkövetőek lesznek-e ezek is,de akkoris tüzel az ember a sajátból,biztos helyen.
    LAV-AD-ra lehet hogy az ipsének volt valami plusza perkként,én tegnap oldalba kaptam egy 100%-ost,úgy okádta rögtön a füstöt,hogy vaktában kellett kivégezni,pedig pár m-re volt.Nem volt páncéltörő betéve,sima ágyú.Egyébként a valóságban valóban kábé cafatokra szakadnának ezek a kis konzervdobozok mindenféle páncéltörőtől.

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák