Hirdetés

Aktív témák

  • oriic

    HÁZIGAZDA

    válasz ftomi74 #33056 üzenetére

    KÉtszer lőttem a kezdőre, mindkétszer spotolásra. (abból az egyik tank volt, kapáslövés.) 8-10 ember a tanúm rá hogy TS-en szóltam, hogy ne támadjuk a kezdőt. Az 'A' pontot viszont valahogy le kell védeni. Megértem hogy nem tetszik pár embernek hogy nem volt szoros a meccs, hisz mindenki nyerni megy fel, de nem kell egyszerre kurvaanyázni. Ez igenis szégyen.

    Arról meg hogy nem tudtatok kitörni nem én tehetek. Vannak taktikák, aminek a segítségével simán ki lehet törni. Pl :Smoke-al megsorozni 'A' pontot majd átrohanni hídon túli pontokra, hátba támadni minket. Ilyenkor pl egy egy m320 sem annyira zavaró ha nem folyamatosan ezt tolja az ember. Ki lehet törni, de ti mindig csak az 'A' pontot akartátok megszerezni ami ott van kezdő mellett. :U De mondom mindegy, Egy két embernek szúrta ez csak a szemét, volt olyan aki már nálatok is írta saját csapattársnak hogy nyugi legyen.

    A másik meg amit chaten is kérdeztem. AZonos előtagú emberek ezek szerint ne menjenek publicra egy oldalra? MInek akkor a csapatmegnevezesé. :)

    A másik meg hogy eugabesz a múltkori PH-s balhé után szólt, hogy nyugodtan menjünk fel IRAMra "klánként egy oldalra", nincs tiltva, szóval aki ott játszik számítson rá, hogy egy klán ellen is kell majd mennie.

    [ Szerkesztve ]

    Live-Die-Respawn

Aktív témák