Hirdetés

Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz Laraxior #37148 üzenetére

    Nem egészen...alaphangon ha 100-asra felmész,nem csinálsz semmit,csak elfoglalod a pontokat,ha jól emlékszem összejön 5600 pont a ribbonokkal...Emellé ha még megcsinálod a killeket,stb...csak például ugye van olyan is,hogy egyedül is squadba kell menni,ha piszkoskodna az ember többet,akkor oldalt vált,és elfoglalja a pontokat megint,stb...
    És sima szerón pikkpakk lepörög a ticket is,nomeg foglalni is lehet nemszeretem járgánnyal,kaszttal és akkor arra jön a pont.
    Persze játszani jobb :D
    De pl.a 10 M-Com élesítést én is üres szerón csináltam meg...ok,élesben se vészes,csak miért törje magát az ember konkrétan ezért élesben,ha amúgy akár oda se fér az M-Comhoz 1x se,mégha jól játszik is éles szerón.
    Az űrshotihoz is a 2 járgányos killre én is kollégai segítséggel tettem szert :DD
    +mivel akkor voltam 60 óránál,és az alatt 1x sikerült mindössze szétheggeszteni egy tankot 2 emberrel,azt a feladatot is segítséggel csináltam,mármint a tankot,mert hiába próbáltam,mindig kiugrottak :D VISZONT a technika jó volt arra,amikor összehoztam a repairos killt,mert mindjárt az első delikvenst megheggesztettem így,aki kiugrott :)

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák