Hirdetés

Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz eugabesz #37787 üzenetére

    Ez akkor lenne jó,ha reflected lenne a tk...mert pl.engem nem vígasztal,hogy az illető 5 vagy 3 után repül,de akár egy alkalom is hazavághatja az ember körét,én ezért nem szeretem a tk-t.
    Reflecteddel viszont csak az szorul,aki csinálja(sebzés,halál),tök felesleges a tk-kick is,hisz ha farok vagy,magad ölöd meg.Nomeg itt egyesek a helibe,stb.is beledurrantanak,ha nem kapják meg...de mivel elsőre az nem öl meg,azért nem jár szankció,de nincs jobb 50%-os járgánnyal felszállni...ennél csak az a tahóbb,aki akár barátként,akár ellenségként a spawnon álló üres járgányokat,jetet sebezgeti le...
    Nincs valami adminprogis trükk a tk-ra?Mármint a reflectedre,vagy akkor legalább haljon a másik is?Bár ez utóbbi nem oldja meg,hogy az ember legjobb pillanatát vághatja haza egy kis .öcs akár szándékosan.
    A másik,ami miatt utálom a tk-t,hogy ez nem szimulátor,de nem is figyelnek az emberek,járművel marha könnyű elütni az embereket,vagy akár azt,aki félúton kiugrik,vagy fordul az ember a tankkal,stb.Mégcsak nem is látni,az emberek meg nem figyelnek oda,sikerült 1-2 killt így összehozi már.

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák