Hirdetés

Aktív témák

  • kely1988

    aktív tag

    válasz cannibal #38689 üzenetére

    Ez azért nem ilyen egyszerű hogy valaki mond valamit és akkor neked azt kell használni, általában ezek a dolgok kaszt/map függők!
    Én pl. assaultnak ammo-t rakok, engineernek explosion, de azért azt is nézem hogy a squadba ne rakjak be ugyanolyan perket mint ami már van valakinek! Ha klántagok vannak egy squadban akkor megdumáljuk ki mit rakjon be! Squad ammo jól jön ha kevés a supportos és azok sem dobnak ammo-t..., sprint akkor ha inkább infantyzunk (pl. rushban elég jól jön), explosion pedig járműves pályákra elengedhetetlen!
    Járműveknél szintén azt kell berakni amire szükség van: ha egyedül tankozok akkor armor, thermal optics és canister, ha van aki jelöl akkor canister helyett guided shell! Jetben air radar, ir flames, harmadik helyre pedig ami éppen kell: ha dogfight van akkor heatseeker, ha földi egységekre vadászok akkor guided vagy rocket pods!
    A camo-val kapcsolatban pedig annyit hogy szvsz nem sokat számít, a default általában mindenhova jó, én max városi pályákon szoktam urban-t vagy sivatagin khaki-t állítani. A black camo-t hálistennek jól elkúrták a legutóbbi peccsben és assaultnál/engineernél bugos... :W
    Nagyvonalakban ennyi, remélem segítettem! :R

    [ Szerkesztve ]

    Livin' in the UK :)

Aktív témák