Hirdetés

Aktív témák

  • Malachi

    addikt

    válasz Cybertrone #9130 üzenetére

    értem. tehát ha ezredszer is leírod, hogy ilyen meg olyan über a játék, miközben egyelőre egyáltalán nem az, az nem off, de ha az éppen aktuális hibákról esik szó, az off. érdekes.

    eldöntöttem, hogy megveszem majd, de fogadni mernék, hogy a megjelenés után az első pár nap vagy hét ugyanígy fog telni. sok lesz a nyafi meg az anyázás. mondjuk ez majdnem mindig így van, csak annyit kérek vegyük már le a szemellenzőt és ne istenítsünk ájultan egy 2/3-ában elkészült valamit.

    lehet, hogy tényleg az lett volna a legjobb, ha nem adnak ki free beta-t, a véglegest viszont hibátlanra csiszolják. bármit is hiszel, annak, aki most találkozik először a játékkal és nem sok fogalma van a tesztelésről meg arról, hogy ez a beta kb. (nagyon remélem) egy 1-2 hónappal ezelőtti build lehet ez a vicces bugfest elrettentő hatású. és ők vannak ám többségben, nem mi, a maroknyi fanatikus. és ez kár, mert amúgy tényleg fasza a játék. ha minden klappol. csak eddig még nem volt olyan meccs, amiben ne láttam volna minimum 3 nevetséges randa bugot. vagy ne dobott volna le idő előtt.

    na peace és logoff, vár a család. :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák