Hirdetés

Aktív témák

  • prokxy

    veterán

    válasz EczkE #33618 üzenetére

    Köszi, hazaérek meglesem, melóban minden jó dolog le van tiltva! :D

    Este tolhatnánk egy meccset, a nickem változott, majd Rád írok, ha leszel. ;)

    Tegnap nézegettem 1-2 beállítást BF3-hoz, állítólag az assault fegyókra nem kell foregrip, csak vmi optikai kieg, underslug rail + HB és kész, sokkal jobb lesz, ma kipróbálom. Van aki itt esküszik a foregrip-re assault fegyónál, pl. M416, van aki ellene van, tolok ma pár kört és megírom a tapasztalatokat. Én speciel eddig mindenre ráraktam amikre lehetett! :)
    Nem voltam rossz így sem, bár sosem voltam még csaló, mint itt egyesek állandóan. :P Ezt nem is értem meg, ennyire szarul játszanék? /de ezt már kérdeztem régebben/
    Kickelés is a magyarságom miatt történt, másért még nem. Voltam már naon sokszor első, nagyon jó statokkal akár, bazi sok ponttal, lőttem már le lehetetlen helyzetből én is enemyket nem 1x, szerencsésen, voltam már p90-spas-l85a2-l96, mittudomén núb, de egyszer sem dobtak ki, h csítelnék...vajon miért? Talán mert nem olyan szerverekre járok vagy talán mert ott normális az admin vagy tisztességesen játszom vagy amit csinálok az normális és lehet az ember néha jó játékos? A skillem 700-720 körül van, SPM 525 körül, K/D-m 1.4, ezek mostanában egyre jobbak így 280 óra után. Az, h ez jó-e, nem tudom, de nem elég a kickhez.
    Na befejeztem, még ban-olva leszek innen! :P

    Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

Aktív témák