Hirdetés

Aktív témák

  • -KP-

    addikt

    válasz Mappa #37819 üzenetére

    van, aki csak funból játszik. én 1 hete vettem meg a játékot és nem könnyű a nulláról kezdeni egy majd két éves játékot a sok level 8000 beleélő között. nemhogy bf3-at kezdem most, hanem ez az első bf játékom. Codozni se szoktam. Ki nem állhatom. Unreal Tournament forever!

    nem ismerem a mapokat, nem ismerem a fegyverek viselkedését, az alap fegyókon kívül semmi mást nem tudok vinni, szinte semmi equipmentem és fegyver modom nincs. Így harcolok olyan emberek ellen akik már többszáz órát beleöltek a játékba, fel van oldva nekik minden spéci cucc, ismerik a mapok minden rejtett zugát. kedvencem mikor olyan helyről lőnek, hogy fogalmam sincs, hogy oda is fel lehet menni. aztán még rajta van mindenfél hangtompító meg supressor úgyhogy még a minimapon se látom, hogy kb. merre keressem.

    helikoptert meg a repülőt már nem dobom földhöz rövid távon, de még mindig elég hamar lelőnek. van hogy 0-20 a statom (általában conquest large játszok nagyobb mapokon) persze van, hogy közelít a kill/death arányom az 1hez. Csak nagyon ritkán pozitív.

    Sniperrel meg ritkán sikerül ölnöm. Főleg messziről. A golyó süllyedése elég szar. Tetszik, hogy próbálnak valamennyire reálisak lenni, de szerintem kissé átmentek egyik végletből a másikba ezzel. Az hogy egy domboldalról nem tudok rpg-vel eltalálni egy tankot, mert 50méteren annyit süllyed a rakéta röppályája, hogy a tank fölé kell célozni, kissé nevetséges.

    ez az az időszak, amit át kell vészelni. kell idő amíg tapasztalatot szerez valaki a nulláról. De persze csinálhatom azt is, hogy feladom az elején és elmegyek simcityzni... vagy megyek vissza Unreal Tournamentezni. ott viszont én számítok menőnek :)

Aktív témák