Hirdetés

Aktív témák

  • mcwolf79

    veterán

    válasz Kassadin #9673 üzenetére

    Erről van szó.
    Persze publikon ezt nehezebb megcsinálni. De sokszor volt már rá példa,hogy beléptünk sógorral egy szerverre,ahol be volt szorítva a csapat. Akkoriban főleg seine crossing-on toltuk. A csapat kínlódott, mert leálltak kempelni & csipázni. Érdekes módon megindultunk ketten,elkezdtük okádni a smoke-ot, és ki tudtunk törni. Ha egy másik zászlót befog az ember,az már félsiker. Volt már olyan, hogy 200-300-as tickethátrányt dolgoztunk le egy ilyen manőver után.
    Metro-n ez picit nehezebb,mert szűkebb a tér,de nem lehetetlen. Sokszor van olyan,hogy nem tudok normális squadba belépni, mert ilyen szituban mindenkinél a célkereszt van a kasztjelzőnél. Na így próbálj meg haladni és kitörni :W
    A cafe felől könnyebb elslisszanni, de ott is hányszor téptem a hajam,mert átszöktem platformra, látom hogy meghaltak a squadtársak, írom chatbe, hogy "I NEED HELP,SPAWN TO MY POSITION!! " Az esetek 90 %-ában baxnak odajönni. Persze látják ,hogy húzom egyedül a zászlót,jön 4-5 ellen,és secperc megölnek. így próbáljon az ember kitörni, mikor ilyen gyökerek a csapattársak.

    Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

Aktív témák