Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tobi''

    tag

    válasz tobi'' #100215 üzenetére

    Németbe UPC nettel 30-32 a pingem. A fehér csoda CB modemet lecseréltem használtpiacról TC7200-ra (az nem puma csipes, bár hűtenem kell hogy ne haljon el), mert minden 2 secben van egy töredrész, ahol megugrik a ping, akár 100 felé is amit játékon belül nem látni, csak az átlag pingből lehet érzékelni valami nem stimmel. Akinek CB modemje van (vagy más szolgáltatónál intel puma csipes modemje), az jobb, ha 4G nettel tolja (nálam az telekoméval 48ms). :)
    De UPC, vagy 4G...nálam is fel-fel villannak jobbra különböző jelek, bár a sárga packet loss ritkábban és elég kis vesztővel. Felraktam most a TCP optimizer programot, nyomtam neki egy optimal beállítást, majd tesztelem változik-e valami. Pár értéket átállít win10 registry, üres szeron nem dobált semmilyen jelet elsőre, de majd csúcsidőben fullos szerveren látszik ér-e valamit.
    A LAN adapter spec beállításoknál is érdemes állít esetleg, ott a "Interrupt moderation rate" alatt Adaptívról elraktam OFF-ra, és az Offload mind disabled, így eltűnt egy kis extra latency, amit jet-skin érzékelek leginkább.

Új hozzászólás Aktív témák