Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    Szerintem nem annyira nagy baj, hogy a járműveket gyengítették. Tudom ez a hozzáállás ördögtől való. Pl. egy helivel+ jet+1-2 harckocsi és a gyalogság teljesen értelmét veszti a játékban. Miért is írom ezt? Igaz csak pubolok és csapatban sem tolom, de nagyon sokszor pubon is összejött rushon két olyan csapat, aki a feladatával törődött. Mindenki tette a dolgát. Hogy hogyan jön ide a gyengítés. Úgy hogy pl. 10 ember majd nem arra vár a kezdőn , hogy mikor tud beszállni egy rohadt járműbe a többiek meg sz..nak a comnál. Eddig az volt, hogy mentem engivel és hiába a stinger, javelin, egyszerűen leszedhetetlenek a járművek. Kiporzanak, mindig eltérítik stb. Arról nem is beszélve, hogy egy jó heli+gunner felmegy a mennyországig a kezdőjükről, ahol az atyaúristen kóc hengeres f..za se tudja leszedni, de ők leszednek mindent. Persze itt közbejön, hogy legyen egy jó helis a másik csapatban is. Én úgy csináltam volna, hogy a légi járművek erősek legyenek a légiek ellen. A földiek meg a földiek ellen.
    Tegnap volt egy szitu. Beszálltam egy tankba gunnernek a kezdőn. Erre a "vezető" GET OUT GET OUT felkiáltással kitessékelt a tankból. Vagyis nem indult el addig. Persze, ahogy olvastam ki is szálltam, gondolván biztosan itt van valami spanja és arra vár. Ezt el is fogadtam, bár nem lett volna muszáj. Erre a köcsögduda elindul "üresen" és kilövi a 1 db hummert, amibe be akartam volna szállni, hogy minél hamarabb odaérjek a zászlóhoz. Hát szakadjon az ilyen marhára 3 emelet hígfos. :(((
    Én nem vagyok nagy járműves ezt aláírom, de mindig segítek, hegesztek, spotolok és defizek, ha kell. /még itt bf4-ben is, mert nem a pont számít, hanem hogy nyerjük a kört/ Les.arom a k/d-t meg a skillt meg minden challenget a lényeg, hogy mindent megtegyek /persze a tudásom szerint/ a csapatért. 100 szónak is egy a vége, mindegy hogyan nerfelik a dolgokat, ha a játékosok nem csapatként tolják, akkor bele lehet sz--ni az egészbe.
    Persze ez az én személyes véleményem és írhatjátok, hogy menjek codozni , de 8 év után tértem át a bf-re éppen ezekért a taktikai csatározásokért.
    Na jöhetnek a "köpködések" :))

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák