Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xavix13

    senior tag

    válasz Plezs21 #17760 üzenetére

    Ti pedig azt nézitek hülyének, akik elvárják azt hogyha egy jármű megjelenik a pályán annak legyen valami tekintélye.
    Ne a járműben ülő embert kerülgesse már a félelem, hogy "kis" túlzással "úristen semmi esélyem sincs az inf ellen."

    Alapból ha már akkora spawn ideje van a helinek (legalábbis a bf3-as átlaghoz képest és itt most nem az instant vehicle szerókról beszélek) hogy megőszülök mire visszajön, hagy várjam már el hogy nem halok meg benne minden szartól.

    Ha meg azzal jönnétek hogy ne várjak rá, addig is menjek foglalni gyalog stb. akkor:
    1. Én úgy vagyok vele hogy mindenki csinálja azt amiben a legjobb. A kőműves sem áll neki főzni, mint ahogy a pék sem házat építeni, mert nem ért hozzá.
    Én a bf3-ban elég jól kitanultam a helizést ~100 órával a hátam mögött, így azzal is megyek/mennék :U a legtöbbet és a legszívesebben.
    2. Ha pedig még is úgy adódna hogy van nálam jobb helis a csapatban, a csapat érdekében automatice átengedem neki a helyet, ahelyett hogy menne a buziskodás hogy most ki helizzen.
    (Persze ezt elég szubjektív megítélni hogy ki a jó és ki a rossz, de ezt mindenkinek magának kéne belátnia. Pláne hogy rossz helis, nem is nagyon van csak max. csak kezdő, kivéve a gyökereket)

    Érdekes nálunk squadon belül, sosincs ebből vita, hogy most ki, mivel menjen, mivel szó nélkül tudja mindenki, hogy ki, miben a legjobb. Ha pl. nincs winnie akkor bizzare vezet én gunnerkedem, ha bizzare nincs akkor én vezetek winnienek mivel ő jobb gunner mint én. Ha pedig mind a ketten fent vannak akkor megyek pl. tankkal foglalni, vagy jettel támogatni őket stb., mivel winnie jobb gunner és bizzare jobb pilóta nálam.
    De lehet ez csak nálam alapelvárás, és én vagyok a hülye, hogy azt gondolom hogy mindenkinek kéne áldozatokat hozni a csapat érdekében. (És nem olyanokat hogy azzal megy amihez egyáltalán nem ért, hanem azt csinálja amiben relatíve jó)

    Bocs ha kicsit hosszú lett, peace. :)

    (#17761) q13579: Jól összefoglaltad a lényeget, én is ezt próbálom elmagyarázni, már jó pár komment óta. Legalább van aki érti miről beszélek. :R

    [ Szerkesztve ]

    One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.

Új hozzászólás Aktív témák