Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S1M0N

    senior tag

    válasz SkyS1gn #20330 üzenetére

    Az OtherWorld-ös bemutatóval teljes mértékben egyet kell, hogy értsek. :K

    A single egy nagy nulla az ígéretekhez (és az előzetes kedvcsinálókhoz) képest, semmi izgalom, a csapattársak hülyék, scripteltek (ami persze nem is lenne gond, de hogy kitol a fedezékből meg hasonlók :U ).

    Anno a BF3-at a single résszel kezdtem el, hogy megismerhessem az irányítást a CoD-ok után, de kb. egy óra után hagytam is abba (bár itt nem a "történet", hanem maga az irányítás bosszantott fel, ami érdekes, hogy multiban teljesen rendben éreztem a dolgot, de ez gondolom azért lehetett, mert hozzászoktam menet közben), és inkább "élesben" tanultam ki a BF3 lehetőségeit.

    Egyszerűen felesleges a single ebben a formában, ilyen kivitelezéssel. Tudom, tudom, az EA és a DICE akar a BF-szériával az FPS-ek királya lenni, de akkor valami komolyabb single résszel kellene előállniuk.

    A multi az ismét remek lett, itt játékmenetileg nekem komolyabb gondom nincsen, "csak" a random kifagyások és társai... Minek kellett béta ennek fényében? Hogy még jobban elb@sszák? A Siege of Shanghai pályát egyenesen kerülöm, olyan szinten elcseszték a béta után, hogy szinte állandóan kifagy ez a pálya még azelőtt, hogy betöltődne... Ha sikerül is bejutni rá, érződik, hogy a többi pályához képest zavaróan kevesebb az fps-em rajta.

    Persze BF3 esetében is látni ilyen különbségeket a nyílt és a zárt pályák között, de ekkorát nem.

    A grafikától a 3 után én sem estem hanyatt, persze az új pályák, fények és tájak (no meg a víz, na az tényleg fényévekkel jobb) baromi jól néznek ki, de a két éves elődhöz képest nem akkora előrelépés.
    (Tudom, a CoD-hoz képest igen, de most nem kell az összehasonlítás a "riválissal", nézzük most csak az elődöt)

    Én a helyükben kiadtam volna ezt a BF3-hoz több DLC-ben felosztva (persze úgy, hogy a Premium ezeket nem tartalmazta volna, így nekik is megérte volna szerintem), így akár 4 évre is ki lehetett volna tolni a játék "szavatossági idejét", mindezt kevesebb befektetéssel és problémával.
    Persze én az ilyenekhez nem érthetek, a lényeget elérték, sokan megvették már első napon a játékot (köztük én is).

    Ezektől eltekintve úgy érzem, hogy megérte megvenni a játékot, de a következő résznél lehet, hogy kétszer is meggondolom az első napos vételt.

Új hozzászólás Aktív témák