Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stunts666

    őstag

    válasz devilinsid3 #21175 üzenetére

    Csak azert irjak az emberek, hogy el van cseszve a heli, mert nem olyan, mint a 3ban. Ha 3ban helizik az ember egy ismerossel tsen, akkor tok mindegy, hogy van e a csapatban jetes/aa-s segitseg, akkor is lehet 60/1et csinalni. Itt nem. Ha nincs a csapatodban mas ember aki foglalkozik az ellenseges legierovel, akkor szivas van.

    A 4ben mar gyalog sem lehet egyedul ervenyesulni. Jarmuvel sem. Csapatjatekot igenyel ez a resz. Sok embernek az is a baja, hogy nincs tv instant kill. Ellensegnel sincs. Ugyan annyi az esely eletben maradni. Nincs palya vegerol tvzes, 1 hit kill/disabled. Meg kell szokni. Most mar nem OP a heli. El kell fogadni. Meg kell tanulni mashogy jatszani.

    Ui.: 3ban azert nyavajogtak az emberek, hogy nem kell csapatjatek. Most kell csapatjatek es jelenleg ez a gondjuk az embereknek. 3ban sok golyo kellett az emberbe (nyavajgas volt), most sokkal kevesebb kell (nyavajgas van). 3ban alig lehetett kiszedni a tankokat szinte lehetetlen (inf nyavajgott, tank hero orult), mos hamar kilehet szedni (inf orul, tank hero nyavajog, mert egyedul nem tud 70/0t csinalni). Ez egy kis osszehasonlitas volt a 3as es 4es topic kozott. Ez mar vicc kategoria.

Új hozzászólás Aktív témák