Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz eugabesz #22445 üzenetére

    Nem látunk az eladások mögé. Túl sok a szuper képességű pro akik minden járművel és fegyverrel hatékonyak, minden pályán szinte szerver elsők, és szinte lehetetlen kiszedni őket.
    Mivel nem tudjuk ezek hány százalékát teszik ki az eladásoknak, lehet hogy ezek a csíterek képezik az eladási adatok alapját. Akkor meg kár keresni a magyarázatot, mert a csít az a jövedelmező, nem a fair play. Gondolj csak bele. Melyik a jobb üzlet az EA-nek? Te, aki megveszed 1x és rongyosra játszod, vagy vér istván, aki kedvet kap csíterkedni, amiért esetleg még fizet is, majd kap egy permanently ban-t, és megveszi még1x, majd megint kockáztat, mert pénze van akár 5x is megvenni, de érvényesülni nem tud csít nélkül. Na ezen kell elgondolkodni. Ez több pénzt hoz az EA-nek, mint a korrekt fair-play játékosok összessége. Mivel késés van, lehet aki ma csalt, jövő héten Pban-t kap, és veheti meg még1x.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák