Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz lofagi #22474 üzenetére

    Lehet ezek felismeréséhez kell a kor. :P Bizonyos szitukban pedig pusztán kikövetkezteted. Pl ha valaki csinál TDM-ben egy 30-3 stat-ot, úgy hogy jó páran hiába futkároznak össze-vissza mégsem sikerült találkozni vele...Nem életszerű. Ezt így hívják. Itt a TDM nem feltétlen arról szól, ki lő jobban, hanem ki tud a spawn mögé jutni, és hátba lövöldözni az enemy-t. Így lehet a legjobb k/d-t összeszedni, de a fél kört átrohangálod, és sokszor már menet közben kiszednek, ha pedig sikerült és szerencséd van max 3 embert szedsz ki spawn mögül, és után fekszel. Direkt kipróbáltam ezt a megoldást is, mint opció. Amit sniper-ként TDM-ben össze lehet lőni ha szerencsém van, az 2-2.5 k/d. Ha mozgásban vagyok az a baj, csipőből máig nem értem a videókon hogy lőnek fejest, ha meg egy területre specializálódom, előbb utóbb oldalba kapnak, még mielőtt a T-UGS jelez.
    Félreértés ne essék. Túl régóta tolom az FPS-t hogy azon fennakadjak, hogy valaki jobb. De az idegesít, hogy 1v1-be az nem lő le aki nem akar. Semmi sem számit, bármivel mehetek, előbb észrevehetem, előbb lőhetek...Semmi. És persze ilyen LVL 10-20 közöttiek. Nekik úgy látszik nem kell átállniuk.
    Én sem azt mondom, hogy mindenki csal. Tegnap este Ttomax-szal voltunk egy szerón, és érdekes módon nem éreztem furcsaságot. Volt játékból adódó hiba, de ez a része nem zavart, és tudtam ölni. 1,5-2 k/d volt többségében. Ellenben tegnap éjjel nem tudom mi volt, de a PB-s kiírások folyamatosan jöttek kit bannoltak csalás miatt. Egy kör alatt 10-20 üzenet...Lehet még a végén nekem lesz igazam, és megvetetik még1x...meg még1x vér istvánékkal. :B
    Ti meg lehet kissé naívak vagytok. War-oztunk jó pár meccset (tét meccset is) BF3-ban, és ott is dettó ez volt. Svédekkel vagy Norvégokkal játszottunk, hivatalos kupa meccsen, és mindenki véleménye az volt hogy csaltak. Azt nem tudtuk, hogy mivel, de olyan messzeségből szedtek ki minket pár pötyögtetésből hogy sanszunk nem volt. Itt nincs mi-más, meg voltak adva milyen kiegészítőket használhatsz, és miket nem. Aztán voltak igazi pro-k, akikkel szemben tényleg kevesek voltunk, jót játszottunk, de kikaptunk. Érdekes itt se merült fel a csalás lehetősége.
    Ha pedig egy kupán felmerül bármilyen külső segítség igénybevétele, akkor mit vártok azoktól, akik publikon akarnak lenni valakik, mert ettől lesznek emberek, hogy elismerik (amíg le nem bukik) őket, számukra mindent megér kiemelkedni a szürke hétköznapokból 1-2 youtube-os videóval, és persze a jól mutató statisztikával.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák