Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz nanorambo #22948 üzenetére

    Ez tök jó hogy van benne, de én még továbbra sem tudok leszedni szinte senkit. Most már olyan szituk is vannak, hogy beletolok egy fél tárat, lehasal, én meg fedezékből rádobok egy gránátot, jelzi a találatot, kidugom a fejem, hogy mi a fasz van, és leszed.
    300 körül volt a skill-em az elején, most 170-220 között van, pedig csak benne van 146 óra. Nem hogy fejlődnék, a játék szerint egyre rosszabb vagyok.
    Nem tudom mit kúrtak el, de hogy a Crysis 3-ban nincs auto célzás, és rendesen beadja, az biztos.
    Várok még egy kicsit, aztán leteszem, mert ennek így nincs értelme. Ma játszottam vagy 20-30 kört biztos...(TDM, Domination). Ebből a 20-30 körből jó ha 2 körben elértem az 1.00 feletti a k/d-t...A többiben 0.3-0.8 között. A CQ-t meg egyszerűen kezdem megutálni. IRAM szerver is pont u.a. mint BF3-ban. Szinte akár mikor felmegyek, mindig az egyik csapat szopó ágon van. Ma betett a rendszer az erősebbek közé. Na mondom ilyen nincs, csak a mesében. Erre rá 1 percre, megölt az admin, és átrakott szopó ágra. WTF.
    Még csak azt se mondhatja, hogy azért rakott át, mert akkora spíler vagyok, hogy segítek a gyengébbeknek, ugyanis azon a szerón se tudok ölni. Rendre 0.3 k/d vannak az IRAM szerverén.
    Igazából a magyar szervereket hanyagolni fogom. A magyar csíterek se különbek bármely más ország csítereinél. Az utsó Domination körön ami Anti Cheat-es volt, beírt a szerver első hogy tök jó ez a Wall Hack...Mondanom se kell, azon túl hogy mindig 4-5-6-7 k/d lőtt más nem tűnt fel. Ebben a játékban nem lehet tudni, nincs rá egyértelmű bizonyság ki csal, és ki nem. Ezért is írtam, hogy többen csalnak mint azt gondoljátok. :U

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák