Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NielsX

    tag

    válasz Neoteric #23436 üzenetére

    Köszi a választ. Akkor ahogy én értelmezem: lehetőleg itthoni szervereken kellene mindig játszanom ha a legkisebb rosszat akarom hitreg szempontból, valamint legyen egy jobb gépem mint az átlag hogy mindent gyorsabban számoljon?

    A tegnapi tapasztalatom a civis - azt hiszem ez volt a neve, debreceni szerver nem emlékszem pontosan - szerveren csak hogy itthoni szerver példám is legyen, az egyik legdurvább hitreg issue-m ami volt eddig, a srácba 40+ golyót toltam közvetlen közelről úgy hogy háttal állt, és 100hp-val szedett le 1-2 lövéssel.

    Most ezek után már nem tudom hogy multiban mit tudnék még tenni azért hogy a 40-ből legalább 3-4 golyó betaláljon közvetlen közelről. Nyilván nem állandóan van ez, van hogy én vagyok a fasz jó oldalán, és látom a gyerek előbb lő rám több hitet is kapok, viszont nem halok meg, vissza tudok lőni és ő hal hamarabb - ilyen esetben sem azt érzem hogy jobb vagyok csak röhögök egyet magamban hogy mennyire gáz a game hitregje.

    Amit észrevettem: a recon class kempelősebb játékstílusa jobban működik a jelenlegi viszonyok között, lehet ezért is van tele minden map velük.

Új hozzászólás Aktív témák