Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz devilinsid3 #23457 üzenetére

    Kivételesen egyet értek veled :DDD Jegyezd meg jól ezt a hsz-t.

    Valahogy tegnap felkerültem az IRAM szerverre, mert több cimbim is volt fent, gondoltam felmegyek utánuk. Zavod 311 a map, neked nem sokat mond, lényegtelen, írom a többieknek is.
    Mint tudjuk egy darab Himars van, ismerjük a használatát is, nem éppen támadásra használható, inkább visszavonulni vele, és onnan eregetni.
    Aztán valaki a chatben szépen kérte a srácot, akinek ugye látszott a statján, hogy mi a helyzet :D , hogy ugyan elő kellene jönni a bázisunkról, nem onnan lövöldözni azzal a szarral.
    Nem foglalkozott vele kutya se, nem is láttam különösebb hozzászólást a chatben, hogy valakinek baszta volna a csőrét, vagy sírt volna miatta.
    Aztán egyszer csak eltűnt az arc, a kocsi spawnolt a helyére középre, majd megindult az enemyvel hátra az ő bázisukhoz :DDD
    Meg is említettem a chatben, persze ezt már nem látták meg ;] :D

    Aztán pár ember eléggé egyetértett abban, hogy a rakétásautó bizony kempelésre használható, megvitattuk, ennyiben is maradt, csak éppen az adminos oldalra került a kamion, de úgy már minden rendben volt. (Megjegyzem, mind a két csapatból voltak akik írták, hogy azzal tényleg csak kempelni lehet)

    Egyszerűbb lett volna, ha a Commander takarítja el, egy Tomahawk-al. :(

    Röviden tömören tegnap sikerült megfigyelni az IRAM-os játékot: Aki nekünk nem tetsző módon játszik, az repül. :DDD

    Volt még egy két próbálkozás admin részről, mentegetőzésképpen, hogy tisztességesen kellene játszani, vagy hasonló vakerrel, erre talán a saját csapatából beírta valaki, hogy háborúban tisztesség? :DDD
    Annak örülj, hogy nem cheatelt...

    Nincsen bajom senkivel, nem is tudom kik az adminok, nem is érdekel, ez akkor is így volt, ha tetszik, ha nem... ha esetleg másik verzió érkezne az adminoktól... :D

    [ Szerkesztve ]

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák