Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    Litánia érkezik.

    Magam részéről Bad Company 2-vel kezdtem komolyabban a Battlefield szériával a foglalkozást mivel az elődeihez nem volt meg a megfelelő technikai hátterem és inkább a másik 3 betűssel játszottam.

    Nem értek egyet, azzal hogy a BC2 ne lenne komoly BF. Már ha csak a megjelenéskor lévő bughalmazt nézzük is elég jellemző a szériára, igen anno a 2. részre is amihez jó pár patch kellett, hogy kialakuljon róla az a kép amit most sokan felidéznek. Persze 1-2 dologgal kevesebb lett, mert elsődlegesen ez egy konzolra írt cím volt, ugye az első része csak arra jelent meg, de attól függetlenül a lényege megmaradt: A csapatmunka és az arra alapozott játékmódok. Más játékokban akár egy emberen el tudott dőlni a játék itt azért nem.

    Tartom magam ahhoz, hogy a kevesebb néha több. Lehet nem volt benne jet meg annyi féle jármű, de szerintem sokkal kiegyensúlyozottabb volt mint a "folytatásai". Kicsit nyersebb volt, de megvoltak a gyalogos pályák és a járművesek(Atacama és Heavy Metal pl.) is. Nem nagyon volt domináns a pályákon valamilyen jármű és sokkal inkább számított a gyakorlás és a tudás. Kellenek az INF pályák, mert ez még mindig egy FPS játék, nem lehet mindig mindenki segge alá páncélost tenni de megadta mind a 2 "oldal"-nak a lehetőséget.

    Amúgy bár sokszor leírom a 4-el kapcsolatban a negatív véleményem attól még játszom vele és bízom benne, hogy az elődeihez hasonlóan pár patch után jó játék lesz belőle. Motorikusan sokat fejlődött azért a közvetlen elődhöz még ha elsőre nem is tűnik úgy.

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák