Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz fletoka #26148 üzenetére

    Én már milliószor említettem, hogy sokan nem prók, akik jól játszanak. Ennyi pro a földön nincs mint BF4-ben. Azt is említettem, hogy naívak vagytok. Elhiszem, hogy csúnya dolog csítert kiabálni, ha valaki túl jól játszik, korrektebb azt feltételezni, hogy pro, és mi vagyunk bénák. Pedig az esetek többségében sajnos a csíter jelző a jellemző, mint a pro. Mostanában német Operation Locker TDM hardcore szerveren ütöm el az időt, és bár sokszor vagyok szerver első minden tekintetben (pont, k/d, helyezés), nincs kiegyensúlyozott teljesítményem. Ha az enemy sokkal jobb csapat, hiába vagyok jó, szopok én is, mert olyan nincs, hogy gyenge csapattal lősz egy 3.00 k/d-t. És itt most nem a 3/1-re gondolok, hanem 30/10, 21/7 és társaira. Gyenge csapattal jó ha 1.00 k/d összejön. Ezen felül egy jó k/d a szerencse kérdése is. Hányan vesznek észre amikor nem látom őket (oldalról, hátulról). Vannak körök amikor jól jön ki a lépés, és van amikor folyamatosan úgy jön ki a lépés (az elb@szott spawn rendszer miatt, vagy mert balf@sz a csapat és mögénk kerülnek), hogy "vegetálás" van, mert nem tudok semmit csinálni, még ésszel se.

    Ellenben vannak olyanok, akik körökön keresztül tolják a 2-3-4 k/d-t, csapattól és szerencsétől függetlenül. Ilyen nincs. Mindenkinek kell hogy legyen rossz köre, mert mindenkinél előfordul, hogy előbb veszik észre, előbb kezdik el lőni stb. Van hogy jól jön ki a lépés, és nem túl ügyes az enemy, ilyenkor nekem is 3-4 k/d jön össze, de a következő körben lehet csak 1,5 k/d lesz.

    Iszonyat sokan csalnak, változatlanul fenntartom, többen, mint eddig bármelyik multiplayeres játékban. Csak hát vagy balfaszok és még a csítet se tudják normálisan használni, vagy okosak, és nem akarnak feltűnősködni. HC-n meg amúgy is kevésbé feltűnő egy 1 lövéses headshot 50-100m-ről egy assault fegyóval, ami lehet hogy nem csít, mert beadta neki. Bár nekem ritkán adja be a recoil miatt. Azért rángatnak és szórnak rendesen az assault fegyók nagyobb távolságba.

    Sok a 110-es noob egyébként. Reggel volt vagy 6-7 összesen. Ritka volt amelyik tudott célozni. Persze. Majd elfelejtettem. A flagrun-hoz nem kell skill.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák