Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    A tegnapi nap tapasztalata alapján, talán látszik már a fény az alagút végén, és az remélhetőleg nem a szembejövő vonat lesz. Több órán keresztül játszottam az új pályákon, főleg az IRAM-os szerveren, de kipróbáltam más 64 fős szervert is, és nálam vajsímán futott a játék. Én kb. két hete megléptem azt az user.cfg-s mókolást, amit itt a fórumon írt valaki, amivel maximálni lehet a játékban az fps számot. Nálam bevan lőve 59-re, többet úgyse nagyon bírna a gépem, és láss csodát, végig az összes CR pályán a monitor jobb felső sarkában úgy virított stabilan az 59-es szám, mintha oda lett volna ragasztva.
    Azután Kisza25-ös kollégával, meg még egy-két itteni ismerőssel elkalandoztunk az alappályákra is, és egy Hainanos körben kétszer úgy csontá fagyott a gépem, hogy csak reset gombal lehetett életrekelteni.
    Összességében azért vagyok a jövőt illetően optimista, hogy ha ezt a DLC-t ki tudták adni, hogy ilyen szinten stabil, akkor van remény, hogy a többi DLC is ilyen stabil lesz, és remélhetőleg az alapjáték is eléri majd ezt a szintet, és remélem nem arra ébredek egy szép napon, hogy a bilibe lóg az újjam.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák