Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zo-lee

    aktív tag

    Sziasztok!

    Tény, hogy komplex játék a BF 4, de, hogy a játszhatósága ezt a pozitívumot lehúzza, az is biztos.
    A megjelenésétől fogva megvan a játék a premiummal egyetemben, de nem vagyok hajlandó felmenni játszani, és idegeskedni ezzel a bugokkal, hibákkal teli szutyokkal.
    A BF 3-at a mai napig nyüstölöm, és elképesztő az a különbség, ami a körök végén lévő eredményeket illeti. A BF 4-ben meg sem közelítem azt a K/D-t amit a 3-ban hoztam anno is. Cimborák mondták, hogy ezt a játékot csak úgy lehet játszani, ha nem figyelsz a K/D-ra .... igenám, de ha 10 összefutásból 9-szer leszednek, az szerintem elég árulkodó. 31 múltam, tisztában vagyok vele, hogy a reflexeim már nem a régiek, de ha BF 3-ban Noshahr Canal TDM-en képes vagyok MINDEN KÖRBEN legalább 2-es arányt hozni, nehogy már a 4-ben az 1-es arány gondot okozzon, pedig de bizony, okoz ... Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy egy ilyen népszerű játékot ennyi hibával volt pofájuk kiadni ... Pár évvel ezelőtt a BF BC 2-ben sikerült túltennem magam rajta, hogy egy elit katona egy ház küszöbét nem képes átugrani, nemhogy átlépni, és ez okozta nem egyszer az elhullást .... De, hogy ugyanezeket a hibákat a 4-is felvonultatja, hát, no comment. Arról nem is beszélve, hogy a hitbox olyan gyalázatosan sz@r, ami egyszerűen hihetetlen. Lövöm a bámészkodó csókát, a holo pöttye a célszemélyen, szépen pötyögtetek, de még csak találatjelzést sem ad be ...

    Mindenki szidja a COD-ot a Vér Istvánok miatt, ami jogos is, de azt szerintem be kéne látni, hogy egy másik játékhoz sem szükséges annyi javítás, mint a BF szutykokhoz .... bár ez csak az én véleményem!

    Uff, beszéltem!

Új hozzászólás Aktív témák