Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lofagi

    addikt

    válasz mcmike #31804 üzenetére

    Nem mindenki játszik vele aki sír, nem egy ember írta már, hogy neki ebből elege van.

    Amúgy is őszintén miről lehetne beszélni egy fórumban?

    Az ámulat meg volt a topic elején, jöttek az infók, mindenki nyálcsorgatva várta, hogy mikor jön ki valami újabb apró dolog amivel az "éhségét" tudja csillapítani. Aztán megjelent a béta, attól volt hangos a topic, képek, videók, logók. Lecsengett, vártuk, hogy végre megjelenjen az eredeti játék.

    Amikor eljött a nagy nap mindenki arról beszélt, hogy de király hú de fasza, ilyen gyönyörű olyan gyönyörű a játék, amíg tartott ez, addig a bugokat is csak 1-1 ember szúrta be, amit tudtunk, hogy vannak, de úgy voltunk vele, hogy most jött ki és biztos javítják. Azóta eltelt már lassan 3 hónap és még mindig bent vannak nagyon idegesítő hibák, ráadásul állítólag mindenki ráállt a hibák javítására. Minden projectet leállítottak. Kérdem én, hogy ha ennyire ráállt mindenki akkor nem kéne kicsit gyorsabban kijönnie azoknak a javításoknak? Vagy csak nekem telik lassan az idő?

    Ettől függetlenül játszunk vele, mert tetszik az új verzió. Nekem konkrétan sokkal jobban, mint a 3. A classok véleményem szerint jól vannak balanceolva, minddel el lehet lenni a pályákon. Tény, hogy egy assault egy cq járműves pályán nem sok szaladgál, de egy lockkeren is kevés az engineer.

    De a kérdés továbbra is az, hogy miről lehet beszélni egy fórumban? Nem lehet folyamatosan arról írni, hogy milyen jó a grafika, mert már nem hír értékű. Nem lehet arról sem írni, hogy nekem milyen jó köreim voltak, mert az sem hír értékű más számra.

    Viszont az, hogy igen ez xar az xar benne, van-e rá megoldás arról lehet, ill. kell is írni. Itt van pl ez a PB frissítés is, ha valaki nem olvasná a fórumot akkor lehet nem is gondolna ilyenre. S igen, megy a sírás emiatt is, hogy itt van 2014 és nem automatikus a PB frissítés.

    Ez pedig az én személyes véleményem, ami miatt megint csak ne kövezzen meg senki. :D

    Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Új hozzászólás Aktív témák