Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lofagi

    addikt

    válasz Kevin's #33134 üzenetére

    Az biztos, mert egy 280x a hd7950-el van egy szinten inkább, mint egy 7850/70-el. Mindig lesznek olyanok akik várják a csodát, de véleményem szerint egy a +45%-os javulás, max az r9 290x-nél lehetséges. Viszont személy szerint úgy vagyok vele, ha nyerek +10 esetleg +20 fps-est, ami jelenleg olyan 10-20%-os növekedést eredményezne a 7950-es kártyámmal, akkor már boldog ember lennék. Az ,hogy ehhez csak annyit kell tennem,hogy leszedek egy drivert még boldogabbá tesz.

    HA esetleg 1-2 dolgot még visszaállíthatok ultrára a folyamatosság elvesztése nélkül a BF4-ben, akkor meg aztán teljesen felhőtlen lesz az örömöm. Tudom,hogy HC játékosok még akkor is lebutítják a játékot amikor megtehetnék, hogy full grafikával tolják a játékot. Volt időszak amikor én is így gondoltam, de valahogy mára az van bennem, hogy itt egy gyönyörű grafikájú játék akkor annak ne csak az élményét élvezzem, hanem a látványát is. Sőt amilyen jól állnak a dolgok most BF-ben inkább lehet csak a látványt élvezni, mint a játék élményt. :D

    Minden esetre már csak 2 nap van, hogy valamit villantsanak, remélem most az egyszer legalább tudják tartani a szavukat ahhoz, hogy nem csúszik át februárra sem a patch sem a mantle. Meglátjuk.

    Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Új hozzászólás Aktív témák