Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prokxy

    veterán

    válasz Kevin's #35337 üzenetére

    Lehet, h rosszul értelmezem az írásod, korán van még, de nekem most ment le 2.4 alá a KD-m és 400 alá a skillem, mert az assignmeket csinálom. Sosem csíterkedtem BF-ben...
    Nem vok pro( a nickem nem erre utal :D ), de a 3-ban ezért szereztem tapasztalatot és nem megyek fejjel a falnak, sokszor összejön a 2-3-4-5x-ös ölés, mint a halál.
    De elég megnézni Galit, winnie-t, nekik is hasonló statjuk van és tuti nem csíterek...
    Vannak érdekes killjeim, még néha én is csak lesek, h ezt meg hogy, de ugyanúgy kapom is be a fura halálokat. Ilyen a BF4, tudod, only in battlefield :D.

    Van pár ember, aki vmi iszonyat tud, nemrég játszottam egy lengyel sráccal, na tőle lehetett tanulni, h mit mikor hogyan...van aki fanatikusan 1 fegyóra koncentrál, max 3-4re és azokkal nagyon jól lő, én használok minden szart, kipróbálgatok.
    Sajnos a célzásom csak 17-19%-os a gépfegyverekkel, ezt kéne még javítani, de lövésem sincs hogyan...ebben szívesen fogadok tanácsokat! (tudom, nem löjjek mellé :D )

    Viszont egyet észrevettem: a BF3-ba néha visszajárok játszani és egyre több a PRO játékos. De a mezei kezdő emberke a pálya másik végéről noshahron kiszed mtarral úgy, h 100%-on vagyok, vmi vicc...ja és persze csinál a kör elején egy 30-40/1-et. Egyre több az ilyen, utóbbi hetekben megnőtt a csíterek száma. :S

    [ Szerkesztve ]

    Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

Új hozzászólás Aktív témák