Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Olympos

    aktív tag

    válasz glspeter1 #35412 üzenetére

    Nagyon unalmas már ez a "riportoljunk embereke"t téma.
    A BF4 azért jó, mert mindenki azt hiszi, hogy milyen rossz.
    És azért hiszi mindenki, hogy milyen rossz, mert sokan nem tudják elképzelni magukat a másik helyében, mert mindenki azt hiszik, hogy az a játékstílus, amit Ők képviselnek az a normális: valaki kiemelkedő hajóval, vki sniperrel, vki shotgunnal, vki helivel....vki több mindenben; de senki sem tökéletes mindenben.

    Istenem, vki csinált egy 33/4-es statot hajóval? Akkor mi van!? Semmi.
    Én is csináltam hajóval 40/5-ös statot egy javítóval a 4. ülésen és ezt dupla xp hétvégén + 200% bost mellett tettem, így egy körben kb. 570 000 pontot szedtem össz. Ez kb. 4-5 szintlépést jelentett kb. 65-ről 70-es (vagy 75-ről 80-as...nem emlékszem pontosan) rangra 40 perc alatt.
    Lehet, hogy vmelyik német fórumon rám is írták, hogy "hú, biztos csaltam"? Lehet, sőt, biztos.
    ...biztos. (Megtiszteltetés lenne és ha írták is rám, csak mosolyogtam. Mi mást tehetnék. Ez elismerés, hogy azt hiszik: ilyen jó nem lehetek.)
    Egy biztos: a kör elején bénáztam, mert nem tudtam hajót keríteni magamnak, majd hirtelen megugrottam. De a következő pályán - mikor már nem volt boost aktiválva - csináltam egy negatív rekordot 0.2 K/D-el, mert már sniperrel szórakoztam.
    Akkor most be-ki kapcsolgattam a csalást?
    Ugyan már.

    Unalmas már ez a csaló riportolgatás.
    Sokan azt se tudják, hogy az adminok mennyi mindent elkövetnek azért, hogy elkapjanak egy csalót.
    Nézzétek meg ezt: Na ez tényleg csaló.
    A szerverünkön készült, ki is dobta a pb.

    Csalóink listája.
    Megint csak a mi szerverünkről. (Próbálok statisztikát csinálni a szóbeszédből.)
    13 csaló van közte. (Benne ott vagyok én is másodlagos Humble Bundle BF3 accountommal PB tesztelés miatt.)
    Legyen ez 13+1 ember 9 hónap alatt. Tételezzük fel, hogy vannak profi csalók, akiket nem tudtunk lebuktatni, így legyen 2x ennyi: kb. 27-28 ember / 9 hónap. Ez kb. 3 csaló / hónap*szerver.
    Tehát 10 naponta találkozol 1 csalóval jobb esetben, ha ugyanazon szerverre jársz és minden nap játszol. (ha minden nap játszol és minden nap ezt 10 különböző szerveren teszed, akkor lehet, hogy minden nap találkozol csalóval...de ennek kicsi az esélye, ezért maradjunk a 10 napban.)
    Szóval 10 nap egy csaló (de legyen 1 hét, mindegy), de mivel ennek a fele alapból lebukik, így szerintem nem reális az, hogy minden számunkra túl jó játékost csalónak tekintünk.

    Sok csaló be se tud jönni, mert már lebukott, a fele nem fog bejönni, mert lebukhat a szerver egyedi beállítása miatt, a maradék meg le fog bukni és alapból elkerüli az olyan helyeket, ahol több védelem fut. (Na ott keressetek csalót!)
    Van csaló, de osszátok el kettővel és tegyétek gyök alá.

    (Tudom, sok bla-bla...bocs.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák