Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • devilinsid3

    addikt

    válasz eugabesz #38222 üzenetére

    én is m2-t használok, mert hasznosabb, mint a sima aknák (és elsősorban nem azért, mert nem lehet bespotolni, hanem, mert "tapad" és ha közel vagyok a járművekhez akkor is hatásos), de ettől függetlenül szerintem még noob "fegyver"
    + szerintem a c4ezésben sincs már akkora skill, mint pl. a 3ban mivel a proxy-t gyakorlatilag kivették a játékból (vagy nincs gunnered vagy bugos)
    + teleszarták a pályákat magaslati pontokkal amiről csak ledobolják és kész..

    (#38237) VAN der BOSS: én pályától (és játékmódtól) függően választok aknát vagy javítót, de azért az esetek többségében, ha javítóval megyek és csapattársak vannak körülöttem akkor félve javítok..
    nem egyszer van, hogy ellopják vagy szétlövik.. ha meg gunner ül mellettem akkor végig lövi az egész pályát feleslegesen, hogy biztosan be legyek spotolva a térképen (már, ha működik ugye a gunner löveg)

    és ha beszólok neki akkor én vagyok a "cryer" meg az "stfu", de fél perc után már az ellenség jön azzal a tankkal, mert elbukta.. én is be szoktam ülni máshoz ha látom, hogy jön valami és addig is lövöm ameddig javítja, de utána át is ülök vagy kiszállok és kész.. ez szimpla new generation bullshit amit művelnek a playerek komolyan mondom.. (mert szerintem egy értelmesebb javító nélküli engi is többet tesz a csapatért, mint 1-2 javítós..)

    /// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

Új hozzászólás Aktív témák