Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Winne

    nagyúr

    válasz devilinsid3 #39087 üzenetére

    "itt a 4ben nem is veszem komolyan az összesített accuracy-t hanem csak a fegyverekét nézem az sok mindent elmond, hogy ki szarja a golyókat és ki lövi le nagy valószínűséggel az embert ha összefutnak"

    Akkor én nagy király vagyok? :DDD :DDD

    @(#39084) G4ula84: akkor nézzük máshonnan: egy heli támogatásra való, amire a bf4-ben nem alkalmas, csak vergődik vele az ember, hogy minél tovább életben bírjon maradni és el tudjon bújni minden gyalog elől valami mögé, mert nem működik a flair és az ecm se rendesen, egyet kapsz, belefúródsz a betonba...

    A bf3-ban ha volt egy squadod együtt, akik fent voltak ts-en, azok egy heli egy tank kombinációval el tudta vinni a meccset egy 32-es szerveren, mert a heli lefogta a másik helit és ki lehetett szorítani az ellent. Na pontosan erre való a heli, nem az volt a lényeg benne, hogy valaki 50-1-ben végezzen, hanem az, hogy a csapata dominálni tudja a másik csapatot. Sok esetben ez a felállás elég volt egy 48-as, vagy akár egy 64-es szerveren is, bár ott sokat számított, hogy a többi játékos mit csinál. :K

    @(#39097) G4ula84 : akkor itt normális a jármű sebzés? Normális, hogy tank fő löveggel ellövöd a helit és kiugrálnak mindig? Normális, hogy ellövöd TV-vel a helit és mire lőnéd a következőt már kiugranak?

    Tovább megyek: normális, hogy az attack jet (nuclearjet) egy ráfordulással szétcsap egy active protection-ös reactive-os tankot, ha ért hozzá a pilótája?

    Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

Új hozzászólás Aktív témák