Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    Megosztanám a következő infót, amit az egyik VGA-s topikban olvastam nemrég, és ki is próbáltam. Szóval azt írták, hogy a játékok símábban futnak, ha a feladatkezelőben magas priorításra állítjuk a játékot, vagyis a feladatkezelőben jobb klikk a Battlefield 4-re, a feljövő menüben a prioritás beállításnál, az alapértelmezett normált át kell állítani magasra.
    Na most néhány kört lenyomtam így, és némileg tényleg símábban fut, persze azért nagy csodát senki ne várjon. Nálam azzal az user cfg-s mókolással fix 60 fps van beállítva, illetve monitorozom a proci és a videókártya teljesítményét (perfoverlay.drawgraph 1). Az látszott, hogy az fps alig-alig esett 60 alá, és a sárga meg a zöld grafikonok is elég szépen kisímultak, míg korábban sokszor olyanok voltak mint a Himalája csúcsai.
    Akinek gyengébb a konfigja, mint amilyen az enyém is, annak javaslom ezt, egy próbát megér. Azt viszont nem tudom, hogy ezt lehet-e állandóra belőni, mert ha kilépek a játékból, majd vissza, akkor úira át kell állítani a normálról a magasra.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák