Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SipiBcs

    őstag

    válasz pohár #51827 üzenetére

    Véleményem szerint nem véletlen került be a játékba a foci. A 2014-es évben marketing szempontból a legfontosabb esemény a foci VB, ez a legnézettebb rendezvény a világon. Ha a focival kapcsolatosan bármilyen tevékenységet kezdeményezel egy egyébként eltérő üzletágban, akkor arra ráharapnak azok is, akik egyébként nem foglalkoznának a te vállalkozásoddal. Ebben az esetben az EA-nak az lett volna a szándéka szerintem, hogy beletesz egy kis focit a BF4-be és a sportlapok és esetleg bulvársajtó beszél a kiadóról, a BF4-ről. Kicsi fejlesztés, mert gondolom nem kellett sokat a fejlesztőknek ezért küzdeniük, nagy paláver!

    Ha a DLC és vele együtt ez a focis lehetőség pár héttel hamarabb jelenik meg, a VB ideje alatt (ahogy szerintem tervezték is), akkor hidd el a média felkapja és beszél róla, ami onnantól már ingyen reklám az EA-nak. Viszont így már a kutyát sem érdekli a BF4 játékostársadalmon kívül.

    Remélem sikerült most leírnom a gondolatmenetemet, tegnap este telefonról voltam, arról litániát nem nagyon szeretek írni.

    "Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

Új hozzászólás Aktív témák