Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SkyS1gn

    félisten

    válasz ingalls #51920 üzenetére

    Biztos hogy nincs a BF3-as szinten, de itt sokminden más is közrejátszik amitől az ember azt hiszi hogy na már megint a netkód... ilyen eszement megoldások mint vizuális visszarúgás (visual recoil), nemtudom ki volt az a fogyatékos akinek eszébe jutott, de igazából azt nem értem mi az értelme?

    Mi értelme annak hogy van a fegyvernek X visszarúgása, + adunk még neki Y visszarúgást ami csak látszólagos, tehát a célzód remeg mint atom, közben a fegyvered totál másfelé visz.
    Különösen irrítáló mivel próbálod controllálni a recoilt, ami lényegében FAKE, vagy kevesebb, vagy másfelé visz, tartod rajta a FAKE recoillal a célzót az enemyn, golyó nem talál egysem, tehát szintén totál másfelé lősz...

    Miért nem lehetett egyből X+Y recoillal megáldani az adott fegyvert és kész? Aztán akkor a tiszta recoillal kűzdenél de legalább ha rajta tartod oda visz. ?!?!?! DICE logic....

    Ha átjön ez is CTE-ből valamelyes jobblesz!

    (#51944) VAN der BOSS Jóvan de te tankolódni szeretsz :D Így persze nem.

    Amúgy CR meg SA langyi, NS jólenne gunshit nélkül (mikor jön a 60sec cooldown?), DT meg még nemtudom nem olyan rossz, de elég 48 meg 32 fő. Sok a gyökér chainlinken Metrót akarnak játszani beállnak egy zászlóhoz közbe egyes egyedül pl propagandán elflankelek oldalt megtörök 2 linket, de nembaj ezek csak egymás mellett buzulnak az első zászlónál hátul.

    [ Szerkesztve ]

    Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

Új hozzászólás Aktív témák