Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolee11

    senior tag

    válasz laposonly11 #56042 üzenetére

    Oh tudod milyen apróságoktól leszel már cheater, pl. ha le akarnak hentelni késsel, és kivéded, máris cheater vagy... Olyan tudatlan emberek játszanak, hogy hihetetlen. Jó példa az "Isten állatkertjére és alacsony kerítésre" a különböző "tehetségkuktató" versenyek, hihetetlen mikről hiszik azt az emberek, hogy azt jól csinálják, és ha ebben megcáfolják, akkor más a hibás, más a rossz, és persze itt cheater.

    Ennek a másik fele, aki jól játszik, (persze mert a legdrágább egere van, hardvere sem rosszabb mint a legjobb, minden adott, és szabadideje is van bőven, hogy játsszon), aztán ha valami miatt nem sikerül nyerni, akkor ki van akadva, ilyen noob, olyan noob, sz*r a csapat, gyenge mindenki. Értem én, hogy jól tolja, de fogja már fel, hogy egy jó katona még nem nyer háborút, és ez egy háború alapú játék, tehát a megnyerésének érdekében bármit fel lehet használni. Itt persze nem arra gondolok, hogy 20 kemper felmegy egy magas pontra és nem lehet tőlük játszani, nekik szoktam is javasolni a Sniper Elite játékot, lehet ott tolni :DDD.
    De egy AWS vagy hasonló fegyvert használó attól noob, hogy nem kell egyfolytában tárat cserélni? Nem valóban nem, de távolabbra úgy szór, hogy egy valódi noob nem tud vele mit kezdeni.
    Szóval ez az el vagyok magamtól szállva kategória, igaz ez kevésbé bosszantó mint az első.

    És hamár a cheatereknél tartunk elég sokszor látok én is gyanús egyéneket, persze a hitreg is nagyon gyenge, de ez még nem magyaráz meg mindent. Olyan pályákon ahol lehet harckocsizni, repülőzni, ott simán lehet valakinek 40/5 -ös K/D aránya, de egy hentelős pályán, ahol semmi jármű és ahol bármikor oldalba kapnak? :) Persze nagyon ügyesnek kell valakinek lennie ehhez, no de mindig? Körökön át? Soha nincs balszerencséje, sose kapják oldalba vagy hátba többször, alig párszor... kicsit nehezen hihető dolgok. :)

    no brain, no problem

Új hozzászólás Aktív témák