Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lofagi

    addikt

    válasz Evome #56558 üzenetére

    Azért nem kapsz értelmes választ a kérdésedre, mert sajnos nincs olyan, hogy mindenkinek működjön az esetleges ötletek. Ennek a játéknak a fagyását szerintem a mai napig nem képes megfejteni senki. Ötletek vannak, amikre lehet, hogy csak a placebó hatás kedvéért azt mondják,hogy az jó. De lehet éppen csak olyan kedve volt a programnak. Vicces, de sajnos tényleg így van. Sima vadi új gépen is láttam már fagyást, illetve régi rendszerre épülőn is futott error nélkül.

    Az, hogy valaki nem tud neked értelmes választ adni, az nem azért van, mert itt a fórumon nem segítőkészek az emberek. Hanem már annyiféle variációk voltak ide leírva, hol az egyiknek segített, hol a másiknak rontott.

    Ha azt mondod, hogy rég nem játszottál vele, s régen jó volt, sajnos ez sem jelent semmit. Más is panaszkodott már arra, hogy patch után az amúgy változatlan configján folyamatosan errorozik.

    A fórumtársaim és a magam nevében is mondhatom szerintem, hogy egyáltalán nem vagyunk olyanok akik ne törődnénk másokkal vagy ne próbálnánk meg segíteni.

    Tény és való, hogy amikor neked a problémád van, akkor bármilyen poénkodást így reagál le az ember. Én is így tennék valószínűleg. De sajnálatos módon a BF a mai napig szenved a fagyás hibáktól.S az emberek már kínjukban poénkodnak ezen.

    Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Új hozzászólás Aktív témák