Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prokxy

    veterán

    válasz @rglaaf #58563 üzenetére

    Ez olyan, mint a HC-nemHC, ki mit szeret...nekem a HC jobban tetszene, ha nem lenne állandóan kempelés tudva azt, h úgy sem tudni, h honnan lőtt le. Múltkor járműveztem HC-n, egy jó gunnerrel TS-en eszméletlen jókat lehet csatázni, valósághűbb sokkal.

    A classic módban pedig a squad leaderre való spawnolás is egy baromság, kivéve ha haverokkal tolod és 1 squadban vagytok. IRAM-on ez meg pláne lehetetlen, na jó max 5 percig, míg a csodabalansz szét nem szed, mert Te jól tolod. Főleg, h Golmudon, mikor 1ütt a TCE brigád, elfoglaljuk D-t, C-t, erre átbalanszol és lesünk, h most mi a picsa van! Marco fogalmazta meg TS-en a múltkor, h azért jött fel játszani utánunk, h velünk együtt tolja, együtt foglaljuk a zászlót, stb és nem azért, h ellenünk legyen. Mindezt azután mondta igen erőteljes hangsúllyal, h a csodabalansz, amilyen csak ott van jelen BF pályafutásom alatt (1000+óra!!!!!!!!!!!) szépen átrakta enemybe.

    Visszatérve a HC-Classinc nemHC (SC?) módhoz, nálam összességében a nemHC mód vált be, ott ha van kemper, akkor ki lehet őket szedni szépen, mert tudom hol hasal éppen, nem punishol le a csapattársad miközben Te lősz és a hülye bejön eléd, stb...
    Ma végre leszek, ha lesztek, akkor csatlakoznék! :R

    Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

Új hozzászólás Aktív témák