Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    A mai nap egy páran már panasznapot tartottak, akkor csatlakoznék én is eggyel, bár nem egetrengető, csak idegesítő. Szóval arról van szó, hogy az kb. egy jó hete az Origin folyamatosan dobál olyan üzeneteket, hogy valami felhőtárolási adatokat nem tud szinkronizálni, vagy valami ilyesmi nyűgje van. Megnéztem az Originban, a felhőtárolási opciónál a "mentés visszaállítása" opció ki van szürkülve, nem lehet használni, a BF3-nál viszont működik.

    Telepítés javítás megvolt, elvileg minden ok, ettől függetlenül továbbra is bőszen dobálja a hibaüzeneteket.
    Közben észrevettem, hogy van ez a Gametracker nevű játékstatisztikai akármi, én már nem emlékszem, hogy valaha regisztráltam-e ide, mindenesetre az IRAM-os szervereken lévő statok megjelentek rajta, már a BF3 idején is. Na most észrevettem, hogy október 7. óta, - vagyis amióta kb. először jelentkezett az Origines hibaüzenet- nem számolja számolja az IRAMOS jelenlétemet.

    Ez egyáltalán nem érdekelne egyébként, csak arra lennék kiváncsi, hogy lehet-e összefüggés a két dolog között, mert ha igen, akkor erről a Gametrackeres cuccról valahogy levakarnám magam.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák