Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    válasz Sirandrish #11131 üzenetére

    Imo, unoka, brook, booony, stb azért szoktak feljönni a szerverre, mert $papa, meg én is ott szoktunk játszani. Mi régen együtt játszottunk, de ez azért több volt annál, nem csak ventriről ismertük egymást, hanem voltak kvázi "házibulik", ahol összejöttünk, együtt LAN-oltunk nagy pörköltzabálással egybekötbe, stb. tehát egy nagyon jó kis baráti társaság alakult ki. A társaságnak nem a stat, meg a játék volt a fontos, hanem a poénkodás, és az EGYÜTT játszás. Mivel eléggé ismerjük egymás, elképzelhetetlennek tartom bármelyikükről, hogy csalást használjon, bármilyet is. A társaság java 30 évet karcolja, vagy felette van, Imo is azért került be ebbe a társaságba, mert kicsit fiatalabb ugyan, de nem a megszokott tizenéves színvonalat hozta, hanem normális.
    Mindegyikük játéka eredeti, szóval nem is értem, miből gondolja bárki, hogy közülük bárki kockáztatna 10k-s játékot azért, hogy most jól megmutassa mekkora statokat tud csinálni...
    És nem akarok kötekedni, meg leszólni senkit, eszemben sincs, de ha 2 tag összeáll és a porba aláz mindenkit akkor az nem csít miatt van, csak nagyobb a tapasztalatuk.

    Sirandrish: én nem szóltam eddig, mert nekem tök8, hogy ki van kickelve, bannolva, meg minden, mert szeretek a szerveren játszani, nem a 8 éves látogatók a jellemzőek, meg ha a fele saint, ent, tsuna, boci andrish stb,-ből áll, plusz imo, unoka stb, akkor legalább 50% tuti, hogy nem csíter meg whiner.
    De mint azt régebben is felhozták, furcsán moderálsz. Már este elolvastam mit írt imo, és biztos voltam benne, hogy te kickelted. Nem támadás ez van. Én is voltam már online mikor kickeltél valakit, és kb. 10 sor szöveg ment, már nem tudtam mi a szánalmasabb, az a "én vagyok a szerver URA (nagybetűvel kövéren szedve)" stílusú kivágás vagy az, hogy wh-zott.
    (ezt most azért kapod mert beszóltál egy adminnak. és most megtanítom neked, hogy... blabla.. 10 sor kb.)
    Kick azt kész.
    De van másik véglet is. Volt, amikor az én csapatomba volt csaló, 100000% hogy csalt, és mikor ezt 5en megírtuk akkor sem lett kickelve, csak boci kiment hullaként spectatolni a srácot.. 2 pályán át. Aztán ki sem lett rúgva, inkább én mentem el.
    Imo meg uav miatt megsorozta a falat, eldőlt mögötte valaki azt kick....

    Mindezek ellenére ott szoktam játszani, elfogadom hogy ez így működik, és jó lenne ha nem a csíterezés menne game közben mert nem látom tőle bal felső részt és Murphy törvénye, hogy ott fog bújni valaki aki kinyír. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák