Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz RazorDaPro #13311 üzenetére

    Tapasztalataim alapján az "kidoblakmertjobbanjátszol" a magyar szerveradminokra különösen jellemző. (kevesebb a kivétel mint a példa)
    Én ezek miatt is játszok csak külföldi szervereken.

    A másik meg az hogy a magyar szerverek minőségileg hulladékok. Hiába tartom rá a fegyver célzójának a közepét az emberkére, egyszerűen nem ad találatot. Tisztára az van mint a régi codokban. Nem tudom mit csesznek el. Külföldi szervereken meg oda megy a lövés ahova céloztam és 100-130-as pinget meg sem érzem. Magyaron meg 50 felett az ember mögé vagy elég kell lőjek hogy eltaláljam.
    Ezt nem tudom hogy beállítási probléma vagy egyszerűen csak túlterheltek a szerverek. IP ban meg gázos mert fix ip-m van.

    Van egy harmadik probléma amit megszüntettem a chat kikapcsolásával, na azok az emberek vagy inkább gyerekek akik leosztanak, lecsítereznek és anyukám foglalkozását szeretnék megtudni. Külföldi szerveren kellemesebb azt látni hogy "nice" vagy "good game", nem pedig azt hogy "anyád" meg azt hogy "f*szláma". Ott lehet élvezni a játékot, és nem kell válogatni a szerverek között, nem kell keresni az olyanokat ahol normális az admin. (Persze mindíg vannak kivételek, de elkérjük a TS/ventri címüket és megbeszéljük angolul a félreértéseket, sok ismerőst lehet így összeszedni)

    Akit a fentiek nem zavarnak, vagy nem érzik/nem jelentkeznek ezek a problémák annak jó játékot. Nekem nem jött be a Magyar CoD társaság, sajna.

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák