Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyerpi

    aktív tag

    callofduty.hu-ról
    Bizonyára mindenki járt már úgy, hogy kedvenc szerver üres volt, de mindenképpen azt szeretné választani, azon játszani. Ilyenkor jön jól a BOT mod. Szerintem rengetegen hallottatok már erről a modifikációról, melynek segítségével meghatározhatjuk hány bot ellen szeretnénk játszani, ,,skilljüket '' stb stb.. Hogy őszinte legyek én is próbáltam már COD2-ben, de elég fura volt, nekem nem is tetszett. Az emberek össze vissza futkároztak, és a pálya végéről adtak kispisztollyal fejlövést.. . Kicsit úgymond ,,fura'' volt. Azonban nem rég megjelent CoD4re is egy bot mod, ami a tapasztalatok alapján jónak ígérkezik. Lássuk mik is a legfontosabb tulajdonságai:

    * A botok reagálnak egyes gyorsszövegelésre, például On Me!, Move in! , Base of fire!
    * Headquarters módban is képesek játszani.
    * Perkek használatára képesek (Helicopter, Airstrike).
    * Tudnak gránátot dobni.
    * Életszerűbb mozgás.
    * A botok nem állnak meg a lépcsőkön, így nem akadályozzák egymást a mozgásban.
    * Korábban láthattuk hogy a nem megfelelő mozgás miatt ,,összeragadtak'', ezt is megszüntette a készítő. ->(PEZZALUCIFER)

    Úgy gondolom érdemes egy próbát tenni, veszteni nem lehet vele semmiképpen sem. Amennyiben a beharangozó alapján elnyerte a tetszésed nincs más dolgod mint ide kattintva letölteni és feltenni szerveredre, jó szórakozást !

    XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543

Új hozzászólás Aktív témák