Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lala42

    őstag

    Hali!
    Olvasva ezt a cfg.-s mizériát a véleményem (kizárólag sz enyém), hogy ha megveszek 1 10 rongyos játékot, azt azért teszem,hogy szabadidőmben(meg mellette is ;] ) játtszak. Minden csalás nélkül. És ezt el is várom a játékostársaimtól. Igaz az sem hoz ki a sodromból, hogy egyesek pókembert, meg nikkelbolhát játtszanak. Csak nevetek rajtuk és lenézem őket. Ha nem a játék élvezetéért játtszanak, csak a helyezésekért, akkor bizony sportolni kellene ezeknek. Egyes szerókon a fiam, aki 13 éves csak nevet, a képtelennél képtelenebb cfgk-on.
    Egyszerüen ő nem érti, hogy mi az élvezet ebben. Ha nem megy a tisztességes játék, teljesen mindegy, hogy milyen helyen zárod a menetet, akkor bizony ott erkölcsi gondok vannak. Sajnos odáig kellett menni, hogy már Magyar szerverre nem is megyünk, mert nem elég a lehetetlennek tünő cfg., a sok csíter, de mellé ott van a tizenévesek beszédstílusa is. Egyszerüen azt hiszik, hogy igy nagyobbak, de hát :F . csak a családból hozott nevelésüket reklámozzák.
    Egyes külföldi szervereken megfigyeltem, hogy amint valaki a fentieket használja, abban a szent szúrásban repülnek. És nem csak az admin, de a játékostársak is kiszavazzák. Erősen hajtanak a tisztességes játékra. És nem számit, hogy hányadik vagy a menetben.
    Csak ennyi.
    Sajna ma a COD-5-ben is észrevettem a hallhatatlan embereket. :O :W

    Más! FONTOS (legalábbis nekem ;] )
    Tud valaki valamit az XP-re kiadott DX10-ről? ( a bdw.-n találtam már régebbn meg volt, de nem volt kedvem ismeretlenül szétronyolni az oprendszert)
    Köszi :R

    [ Szerkesztve ]

    Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

Új hozzászólás Aktív témák