Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SystemRoot

    őstag

    válasz Sirandrish #20346 üzenetére

    Hát ugye ahogy jöttek a promodok úgy egyre jobban fel lett tápolva a csipa.
    A fix dologra sztem nagy szükség volt, az nagyon erősen visszavetette a csipa erősségét, és Cod2 ben egyáltalán nem volt ennyire idegesítő a kilengése.
    Az unaimed erősítésétől egyébként még mindig nem annyira halálos az a csipa közelre, az általánus szitu az a mid-close range, amikor már szar a scope, de ide még mindig kevés az unaimed. Szal szerintem ezen sem kell siránkozni. Kb ha 2mre van tőled akkor érdemes unaimedben lőni, különben hülyeség mert túl valószínű hogy mellé megy, ergo ugyanúgy azt kell csinálni mint régen hogy rázoomol egy pillanat erejéig és úgy lősz, ahhoz pedig skill kell, de rendesen.

    De egyébként azt tudom mondani hogy menj fel Dignitasra, Fnaticra, H2k-ra, fogj egy csipát és játszál vele a kisebb mapokon, és után válts vissza ak-ra és mond meg hogy melyikkel volt könyebb.:)

    Szal én azt mondom, még mindig nem overpowered a csipa egyáltalán, cod2ben az volt. Ott bunny hopoltál csipával és leunaimedelhettél mindenkit. Itt sztem egyáltalán nincs így, kellett hogy erősebb legyen a csipás egy csapatban, elvégre kulcsfigurának kell(kéne) lennie.

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

Új hozzászólás Aktív témák