Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SystemRoot

    őstag

    válasz luw2win #20873 üzenetére

    ez hogy megkérdezel random embereket azért nem biztos hogy hinned kéne nekik.
    Azért megnézném hogy miért lenne jobb a 125 a 250nél. Backloton a támadóban az erkély jumpot 125el kb szökőévente tudod megcsinálni, míg 250el rátolatsz seggel és elsőre fent vagy. Tehát több az eseménytér 250fps-en ez is ezt támasztja alá. Egyébként pedig Bashandslashen ha olvasgatsz akkor láthatod hogy ki lett tesztelve hogy 250fps-en körülbelül 1%al gyorsabban lősz(hang alapján még sokkal többnek tűnik, de az bug).

    Tehát akkor miért is lenne jobb a 125?

    Egyébként én elmondom neked hogy én látom hogy folyékonyabb 250el, mostanság ugyanis dilemmáztam hogy 125fps - maxgfaika cfg, vagy butított graf és 250, és 125el éreztem hogy más a játék zavaróan, főleg amikor mint az őrült forgolódsz aku-val ffa-ban, éreni hogy jobb 250-el, szebben reagál, többet látsz. Persze ez már a nuansznyi része a dolognak, lehet ezt te nem éreznéd, de amiket a fentebb írtam azok tények.

    szerk:
    azt csekkold hogy a GV listáján nincs e fent a guid-od. mert ha igen akkor az szívás, azok a szerverek ugyanis amiket mondasz gv streamelnek. ha meg nem akkor érdekes. egyébként létezik olyan hogy cd key lopás, nagyon veszélyes, a részeleteket nem tudom, egyes codos kiegészítő programok tudnak ilyet csinálni.

    szerk:
    Balinov: mi az a F12-zés? :F

    Üdv.

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

Új hozzászólás Aktív témák