Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SystemRoot

    őstag

    válasz forceberg #21240 üzenetére

    "Ha már fasz valaki, hogy beszarik, hogy már csak 12 skuló van a nagy AK-ban(én is szoktam égy járni), az megérdemli, hogy lelőjék.."

    nem akarlak nagyon kioktatgatni, de mindig érdemes tölteni, sokszor harc közben is, akár van ez a kicsit egyszerűsített módja a dolognak vagy nincs, ha rádugranak görgetsz kettőt lenyomod kétszer a váltás gombodat és lelövöd ha van még golyód, ennyi. Ezzel a bindel javul a dolog hatékonysága ha megszokod. sniperrel pedig egész egyszerűen bizonyos szintől kezdve így lősz alapból, talán low minusz szinten van az hogy kilősz ötöt aztán töltesz ötöt. mindig töltesz, csak akkor nem ha folyamatos áksün van, és akkor is sokszor hirtelen kell lőnöd teáht kb úgy néz ki hogy töltesz egyet megszakítás bind, lősz aztán töltesz tovább ha nem látsz többet. (ez amúgy a valóságban is így van, történetesen én magam is lőttem távcsövesekkel anno elég sokat, ott annyi a különbség hogy nem kell kizoomloni töltéskor márha pro vagy, akkor vakon is tudsz tölteni miközben aimelsz egy pontra és figyeled a mozgást.)

    a codban mindig is voltak ilyen bindek, és a scriptelés jószerével tiltott volt mindig is. az hogy itt rendszeresen sírtok és próbáljátok beoltani a prokat inkább csak a saját hozzá nem értéseteket tükrözi az esetek 90%ában. ez egy érzelmi utálat ami bennetek van, nem logikus. amúgy ez a bind nem biztos hogy legális azért kérdeztem, de már látom nem volt értelme. de hogy itt pronak látszani akaró emberekről beszéltek hát nevetséges. istenem, hívd ki őket és lődd le őket, ha annyire fel vagy háborodva, akár ezzel a bindel, akár valami pro cfg-vel, nekem mind1. Aztán ha rájössz hogy valójában egy két fontosabb dolgon (mint fix fps, normális egér) a többi az csak amolyan mütyürködés és nem számít igazán akkor megérted majd hogy miről van szó, és elfelejted ezt mondogatni.
    aki nagyon nyerni akar az persze hogy megpróbálja a lehető legjobban használhatóvá rakni a configját, én is ezen vagyok, ettől még ugyanúgy meghalok a jobb játékostól, és az hogy ti itt flameltek teljesen értelmetlen, főleg mivelhogy mint mondtam már amióta cod a cod, megvannak ezek a dolgok benne, és megvannak hogy mik azok amik tiltottak és csak csiszolódott az idők során a dolog. Inenntől kezdve nincs miről beszélni.

    "Ha más lene, akkor esetleg mások lennének a prok, nem a cod2-ből eredő gyökkülönítmény. Fertő ez a cod, de nagyon"

    ismét látszik hogy nem értesz a dolgohoz csak hőzöngesz. A Top CoD2 klánok jelentős része CoD4ben nem került be a Topba, sokan abba is hagyták emiatt és ráfogták a játékra hogy skilltelen meg stb. egy jó példa erre Ozwald aki kb isten volt CoD2ben.
    És miért nevezed gyökérnek a régi top Cod2söket? Mert nem tetszik hogy jobbak voltak nálad?

    szerk:

    jah és semmi személyes, tényleg, csak őszintén mondom el hogy mit gondolok, mert gondolom ezt várnád el.

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

Új hozzászólás Aktív témák