Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Winne

    nagyúr

    Nem vitatkozni akarok, de egy ilyen jellegű játékban sosem szabad a realitásokat keresni. Egyik katona sem tud például 2 másodperc alatt állni, lefeküdni, gugolni és onnan felugrani, miközben még tölt is meg elhajít két flashbanget a zsebéből, majd a levegőből rádzoomol és fejbelő. :D

    Én egyik korábbi coddal sem multiztam még, így azt tudom csak mondani, hogy mi az ami tetszik benne. (és én mióta elkezdtem, már jóformán csak ezzel játszom)

    Szóval (+): folyamatos unlockolási lehetőség; látványos grafika; pörgős játékmenet; sokszínű légitámogatási lehetőség; taktikázási és csapatban játszható módok; küzdési lehetőség bizonyos dolgok eléréséhez.

    (-): néha laggos, nekem nem sokszor; van néhány csaló (bár hol nincs...); utálom a foskempereket; sokszor atomkamukat lőnek full hihetetlen szituációkban; sok nyomi nem azt csinálja amit kellene, hanem kemperkedik a dolgukat végzők után; lehúzzák az embereket a szaros 5 mapos DLC-jükkel, ami parasztság, hiszen a játékot meg kb leszarják, nem frissítik, nem keresnek újabb megoldásokat a hibák javítására, a csaló patkányok kiírtására. Kb ennyi.

    @Undoroid: ha maradok a lobbyban és továbbmegy, akkor az egy percet megvárom és megy, az meg elég arra, hogy beállítsam az új cuccokat, megnézzem a challenge-eket.

    [ Szerkesztve ]

    Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

Új hozzászólás Aktív témák