Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    válasz Synthwave #26180 üzenetére

    Nagy kár, hogy ilyen "régi" alaplapod van. Én X2 4800+-ról (Brisbane G2. Még mindíg meg van polcon:) ) váltottam X2 240-re. Alaplap maradt ugyanaz alatta :) . Alapvetően a 2 proci között nincs nagy különbség, de mikor beraktam és azt láttam, hogy ugyanaz a játék, ugyanazzal a vga-val, ugyanazon a beállításon fényévekkel jobban megy, akkor kicsit lestem :) . Néztem a lapod és reménykedtem, hogy hátha egy Athlon II X4 640 belemegy, de sajnos nem :( . Rángasd meg azt a 4200+-t ha még nem tetted :) .

    Voltam fent a [Edge]Team szerveren. Hát én még esküszöm ilyen jól nem szórakoztam a COD4-ben mióta meg van. Istentelen jó volt. Kivétel az FFA...na azt nagyon nem szeretem :D . Csak csapatjátékokat nyomok, főleg HQ, de a DOM és a TDM sem volt rossz :C . Volt FFA-ban egy olyan elborult modolt map betéve, hogy csak lestem meg röhögtem :D . Ilyen BO féle Nuketown, de annál 100x elborultabb :D .

    Összeségében kva jó volt na :C . Ja és tegnap hajnalban HC HQ szerveren (nevet nem írok ne legyen reklám esetleg, meg nem tudom kinek milyen a tapasztalata azon a szerveren és nem akarom, hogy gond legyen :B ) életemben először olyan statom volt, hogy csak na: Ambush - 96/37 és mindezt úgy, hogy a legtöbb HQ-t én foglaltam és mindíg a közelében voltam, de nem kempeltem :) . Ezek után jobban is aludtam :D .

    Na befogtam mára :D .

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák