Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz etejedu #28180 üzenetére

    Hát persze hogy van, magyar szerveren aki már kicsit jobban játszik mint az átlag azt kirúgják. Ami nem nehéz ha egy csapatban játszunk a klántársakkal.
    Illetve a nindzsa kasztokat utálják a legjobban pedig a legizgalmasabb játék azzal van. (dead silence, uav jammer, hangtompító)

    dudu5130
    HQ-ban a következő képen játszom klánnal:
    Lerakni a rádiót amint csak lehet majd csapat egyik fele marad másik fele elmegy spawn puhításra. Sokszor lerakott rádiónál is minden támadunk (ha nyerésre állunk), nincs kemp de nézni kell az időt mert a köv respawnig vissza kell érni a rádióhoz hogy nehogy ott kezdjenek mellette aztán megint puhítás és kezdődik elölről. Soha nem lehet olyan hogy az egész csapat a rádión kempeljen, az nagyon nem hatékony. Puhításnál granyózápor az újonnan spawnolókra, a rádiótól csak nindzsák lehetnek nagyon messze. (pálya teljesen túloldalán)

    Ha az ellenfélé a rádió akkor csak támadni és minden csapatársat a lehető legközelebb spawnoltatni a rádióhoz. Ha egy csapattárs él akkor a legközelebb kell hogy menjen az ellen rádiójához és túl kell éljen a spawnig.
    Dobtak már ki azért mert nem védtem a rádiót, viszont nem is kellet hogy védjem a fent említett dolgok miatt. Nindzsa vagy sniperként alapból baromság rádión maradni, nem arra való.

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák