Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SipiBcs

    őstag

    válasz MasterDeeJay #28189 üzenetére

    Nem akartalak és akarlak meggyőzni. Más oldalról látjuk a játékot.

    Én/mi úgy játszunk, hogy pub-on partnernek látjuk az ellenfelet, aki megkapja a kellő tiszteletet és lehetőséget a játékra. Mert számunkra az a lényeg, hogy jól érezze, érezzük magunkat mind a szerveren, mind a TS-en. Ha tele a 14 fős szerver sem állunk egy oldalra, hanem auto gombbal osztjuk a csapatot. Persze nálunk is vannak kevésbé jó játékosok vagy ügyesek. Ha nem jó a ballance, akkor van helycsere. A lényeg, hogy kikapcsolódjunk.

    Véleményem szerint ha a csapatodé a HQ, akkor semmi keresni valód nincs 1/3 pályán kívül. Nem tartom etikusnak ha sniper-el lövöd az ellenfél spawn-ját és még sorolhatnám....

    A WAR egy más történet. A játék előtt megegyezünk a feltételekben. Általában kizárjuk az SK-t, de lehet ez a pro társadalomban nem szokás. Különben megjegyzem, ha te egy távoli spawnon szaladgálsz, akkor közel éleszted az ellent. Nem biztos, hogy szerencsés.

    Az SD teljesen más kategória. Ott ha védő vagy, akkor is rusholhatsz. Senki nem fog semmit a szemedre vetni, max a csapattársak, ha nem jön össze és lelőnek 20 mp-vel a kezdés után.
    Ha támadsz és a letett bombát védened kellene de a map másik felén vagy, mert vadászol, is szíved joga, de ezzel nem segítesz a csapatodnak.

    "Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

Új hozzászólás Aktív témák