Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz etejedu #28190 üzenetére

    Szabályokat?
    HQ lényege hogy a legtovább tartsd meg a rádiót, hol van az megírva hogy bujkáljak a bokorba míg lejár az idő? Kártyázzak esetleg amíg nem respawnol az ellen? Játszak undorító kempert, akkor meg azért dobnának ki.

    SipiBcs

    Tiszteletet az kap aki érdemel, ezt én magyar szerveren codba ismeretlennek nem adom meg főleg nem úgy hogy a játékosok nagy része nem egy korosztály velem és a fele valószínűleg csaló. Nekem az a lényeg hogy én érezzem jól magam (haverokkal), nem hiszem hogy egy ismeretlen a túloldalon máshogy gondolkodna. Ez COD, mindig ilyen volt és ilyen is marad a multi fps játékok legalja (szvsz). * Ha annyira nagyon baj lenne ez akkor a fejlesztők már megoldották volna valahogyan.
    SD-be meg pont eszembe nem jutna nem védeni védőként ott pont hogy jogosan dobnának ki mert nem azt csinálom amit kell. HQ-ba meg amíg megvan a rádió és nyerésre áll a csapat addig szaladgálok. Ha viszont nem a csapaté a rádió és össze vissza szaladgálok akkor kidobhatnak.

    * Elég megnézni más játékot, ahol totál az ellentéte van SWAT3/4, RO, TF2(amíg nem lett ingyenes)... Pl: RO-ba ha valaki leáll bashelni a másikkal akkor a körülötte lévők nem avatkoznak közbe lövéssel.

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák